تعیین یک حرفه دانشگاهی پولساز و آتی دار برای تصاحب بازار کار آرزویی است که اکثری از دانشجو یان چه بسا دانش‌آموزان در دوران علم آموزی برای خویش تصور مینمایند , ولی واقعیت‌های بازار کار چیز دیگری است و نشان میدهد که برای داشتن شغلی آینده‌دار می بایست واقع بینانه گزینش حرفه کرد .

به نقل از ایسنا , قضیه بیکاری فارغ‌التحصیلان در سال‌های اخیر اهمیت خاصی پیدا کرده و با دقت به رویش روزافزون جمعیت تحصیل‌کرده که سود ارتقاء بیشتراز حد گنجایش دانشگاه‌ها بوده به یک معضل حساس تبدیل شده‌است .

برابر آمارها بیشتراز ۶ میلیون دانشجوی در درحال حاضر علم آموزی مهیا ورود به بازار کار و ۴ . ۸ میلیون فارغ‌التحصیل بدون شغل در مرزو بوم موجود هست . هر ساله بیش تر از ۱ . ۵ میلیون درخواست کننده کار وارد بازار می گردند و خسارتی که از محل تحصیل‌کردگان بی کار به مرز و بوم وارد میگردد , قابل محاسبه نیست .

سالیان است که دانشگاه‌ها با تولید و فراگیری رشته‌های متعدد در هم اکنون تشویق جوان ها برای ورود به عرصه‌های تحصیلی می باشند , بی‌آنکه پژوهشی کاربردی دراین مورد انجام شده باشد که آیا تحصیلات آکادمیک و تئوریک توان حل نیازهای بازار کار را دارند؟ در‌این فی مابین گزینش رشته‌ای که بازار کار آن اشباع نشده , درآمد خیر داشته یا این که از پرستیژ و مقام تقریبا بالایی برخوردار باشد به گرفتاری سال‌های اخیر اکثری از علم آموزان و دانشجو یان تبدیل شده‌است .
تعدادی سال گذشته برنامه ای از طرف وزارت علم ها به مراد رصد اشتغال فارغ‌التحصیلان و حذف رشته‌های دانشگاهی فاقد جذابیت در بازار کار مطرح شد تا ارتباطی منطقی و هدفمند بین علم آموزی و اشتغال به‌وجود آید و رشته‌هایی که جذابیتی برای بازار کار ندارند از بین رشته‌های تحصیلی حذف و دانش جو درین رشته‌ها پذیرفته نشود .


آگهی استخدام بازار ,رشته‌های ,آموزی ,میلیون ,تبدیل شده‌است ,سال‌های اخیر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

mamasani راهنمای خرید کادو خرید سی دی آموزشی پیروان کوروش کبیر(Live Dhul) وبلاگ تخصصی فروشگاه اینترنتی خاص باکس هارمونیکا