تعیین یک حرفه دانشگاهی پولساز و آتی دار برای تصاحب بازار کار آرزویی است که اکثری از دانشجو یان چه بسا دانش‌آموزان در دوران علم آموزی برای خویش تصور مینمایند , ولی واقعیت‌های بازار کار چیز دیگری است و نشان میدهد که برای داشتن شغلی آینده‌دار می بایست واقع بینانه گزینش حرفه کرد .

به نقل از ایسنا , قضیه بیکاری فارغ‌التحصیلان در سال‌های اخیر اهمیت خاصی پیدا کرده و با دقت به رویش روزافزون جمعیت تحصیل‌کرده که سود ارتقاء بیشتراز حد گنجایش دانشگاه‌ها بوده به یک معضل حساس تبدیل شده‌است .

برابر آمارها بیشتراز ۶ میلیون دانشجوی در درحال حاضر علم آموزی مهیا ورود به بازار کار و ۴ . ۸ میلیون فارغ‌التحصیل بدون شغل در مرزو بوم موجود هست . هر ساله بیش تر از ۱ . ۵ میلیون درخواست کننده کار وارد بازار می گردند و خسارتی که از محل تحصیل‌کردگان بی کار به مرز و بوم وارد میگردد , قابل محاسبه نیست .

سالیان است که دانشگاه‌ها با تولید و فراگیری رشته‌های متعدد در هم اکنون تشویق جوان ها برای ورود به عرصه‌های تحصیلی می باشند , بی‌آنکه پژوهشی کاربردی دراین مورد انجام شده باشد که آیا تحصیلات آکادمیک و تئوریک توان حل نیازهای بازار کار را دارند؟ در‌این فی مابین گزینش رشته‌ای که بازار کار آن اشباع نشده , درآمد خیر داشته یا این که از پرستیژ و مقام تقریبا بالایی برخوردار باشد به گرفتاری سال‌های اخیر اکثری از علم آموزان و دانشجو یان تبدیل شده‌است .
تعدادی سال گذشته برنامه ای از طرف وزارت علم ها به مراد رصد اشتغال فارغ‌التحصیلان و حذف رشته‌های دانشگاهی فاقد جذابیت در بازار کار مطرح شد تا ارتباطی منطقی و هدفمند بین علم آموزی و اشتغال به‌وجود آید و رشته‌هایی که جذابیتی برای بازار کار ندارند از بین رشته‌های تحصیلی حذف و دانش جو درین رشته‌ها پذیرفته نشود .


آگهی استخدام بازار ,رشته‌های ,آموزی ,میلیون ,تبدیل شده‌است ,سال‌های اخیر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کافه دوستـــــــــی|سرگرمی|عاشقانه|تفریحی مبرد فناوری اطلاعات و VOIP چگونه باید در محیط مدرسه تحمل و احترام به افکار دیگران و اخلاق و ادب را تمرین کنیم برنامه های کاری عروسک جذاب و دوست داشتنی شو دانلود کانتر,دانلود سی اف جی,دانلود چیت کانتر 1.6,دانلود cfg